EAZYAOV

Ambassadeurs programma

Wanneer je lid bent van EAZY AOV heb je de mogelijkheid om bekenden ook aan te melden voor EAZY AOV. En…. wij geven jou daar ook nog een cadeautje voor. 

Wij geven jou namelijk eenmalig € 15,- cadeau in de vorm van korting op de servicekosten.

Zo werkt het ambassadeursprogramma

Stap 1 Ambassadeurscode

Als lid van EAZY AOV heb je een Ambassadeurscode waarmee je cadeautjes kan geven. Deze vind je terug in "Mijn EAZY AOV", waar je ook een handige knop vindt om iemand de benodigde informatie te geven.

stap 2
code gebruiken

Als iemand jouw Ambassadeurscode gebruikt bij het maken van de afspraak om het inkomen af te stemmen, dan is de eerste maand van zijn lidmaatschap gratis (dat scheelt dus de contributie van € 15). Geen kapitaal maar wel leuk meegenomen toch?

Stap 3
Hoe meer hoe beter

Als er 1 persoon gebruik maakt van je persoonlijke Ambassadeurscode dan heb je éénmalig € 15,- korting op jow servicekosten verdient. Als een tweede persoon gebruik maakt van jouw Ambassadeurscode dan verdien je daarmee € 30,- korting. Bij 3 personen € 45,- etc.

stap 4
Een reken voorbeeld

Als bijvoorbeeld 6 personen gebruik maken van je code dan heb je uiteindelijk 6 + 5 + 4 + 3 + 2 + 1 = 21 maanden gratis deelname aan EAZY AOV verdient! Kan dus aardig oplopen zo.

ZIJN ER NOG REGELS?

Er zijn natuurlijk wel een paar regeltjes van toepassing. Weet waar je aan begint en check 

dit document even!

Deze gratis maanden komen gewoon bovenop eventuele kortingsacties op het inschrijfgeld komen.